Miriam Luizink

Directeur-bestuurder Roessingh Research and Development

Een bijzondere gebeurtenis

Een promotieonderzoek is een bijzondere tijd in je loopbaan en draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling. De diversiteit in de verhalen laat zien welke verschillende kanten je allemaal op kunt met deze stap. Er komen veel rollen voorbij: bestuurlijke posities, revalidatiearts of juist verdere verdieping in het wetenschappelijk onderzoek.

Jarenlange samenwerking

Al ruim 25 jaar werken Roessingh Research and Development, Universiteit Twente en Roessingh, Centrum voor Revalidatie samen. Met elkaar bundelen we onze krachten op het gebied van innovatie, onderzoek en onderwijs. We hebben ieder onze eigen expertise en vullen elkaar aan binnen deze samenwerking. Hierdoor kan RRD wetenschap en techniek vertalen naar de praktijk. Dat maakt ons uniek. Zoals Michiel Jannink zo mooi benoemt: “Dat vind ik mooi aan promotieonderzoek doen bij Roessingh; je staat met één been in de kliniek en met het andere been in de wetenschap”,

Inmiddels staat de teller al op 51 promovendi en werken we elke dag hard om onze inzichten te vergroten. Samen met al onze (internationale) partners bouwen we met wetenschap een brug naar de toekomst!

Miriam Luizink
Directeur-bestuurder Roessingh Research and Development

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden